U bent hier: Home » Nieuws

Basisschool Boom Park Nieuws

  • Belangrijke actie: Parkeerdruk Belangrijk nieuws: maandag 18 maart en dinsdag 19 maart gaan we een sensibiliseringsactie doen omtrent parkeerdruk rond de school. Jaja ouders...be prepared. Misschien de uitgelezen kans om een andere duurzame transportmanier te kiezen. Te voet,...Lees meer »

  • VOKA: GO! scholengroep Rivierenland zet voluit in op digitalisering VOKA schreef een artikel over GO! scholengroep Rivierenland. U kan het hier lezen!

  • Vacature NOA5 ergotherapeut(e) regio Rivierenland Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • Vacature NOA5 ASV Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • Nieuw initiatief => tatertas Beste ouders, Graag nodigen wij jou uit voor onze allereerste Tatertas! Tatertas is een oudercafé dat één keer per maand plaatsvindt binnen de schoolmuren van Boom Park. Tijdens Tatertas krijg je de kans kort wat informa...Lees meer »